Om oss

Välkommen till Malmösrörmokare.se! Avloppet som finns hos hushåll, industrier, sommarstugan, i skogen och under oss är viktigare än man tror! – Vi sköter skitjobbet. Med traktor, lastbil, släpkärra, fyrhjuling, båt eller helikopter når vi överallt!

Vi  är en fristående entreprenör som sätter kunden i fokus, och detta ger dig som kund mer i plånboken eftersom vi inte har några fördyrande tillägg via någon ”Central” som många andra har. Vi hjälper dig och er fastighet med att uppgradera just ert avlopp till nuvarande ”Standard”

Vårt löfte:
Vi installerar ditt nybeställda enskilda rör och avlopp inom en månad från det att tillstånd har givits. Vår målsättning är att kunna ge dig som kund en väl fungerande lösning för lång tid framöver. Vi tar hand om allt från konsultation med kund på plats, till myndigheter och logistiklösningar ute i fält. avlopp dränering reningsverk Nöjda kunder är vår bästa referens! Vi är måna om att våra kunder ska bli nöjda med det arbetet som vi utför, därför så vågar vi att erbjuda 10 års garanti på utförd arbete. 

Vi åker över hela Skåne samt även angränsande län för att göra det vi är bäst på… Med vårt linkade maskinekipage sparar vi också miljön när vi transporterar utrustningen vidare… Friheten gör oss gladare Är man medveten om att man har fritt flöde och att man har rinnande vatten in till sin fastighet, ja då känns det bra! Tänk om ditt rinnande vatten skulle vara förorenad en vacker dag? 

Skaffa dig friheten att få slippa uppleva det värsta som tänkas kan. I tillägg erbjuder vi finansiering upp till 4 månader Ränte & Amorteringsfritt samt att du kan delbetala räntefritt upp till 2 år via Swedbank. Pengar över till annat ger dig en trygghet som man kan bygga sin framtid vidare på. – Vi hjälper dig! 

Ett rent avlopp är ett nödvändigt måste för att alla ska trivas med varandra. Kretsloppet är en del av vårt liv, om vi inte tar hand om vårt vatten och avlopp på ett bra sätt kan det ställa till stora problem.

Ring oss (Öppet 24/7)